Producten

Mens

 | 

Beddengoed


Back on Track Fleece Plaid

Back on Track Fleece PlaidDeze tweezijdige fleecedeken is in de binnenste laag voorzien van Welltex materiaal en de buitenste laag is hoge kwaliteit fleece. De fleecedeken geeft snel een verwarmd en comfortabel gevoel.
Voor thuis, maar ook onderweg en bij gewrichts- of spierpijn. 

Verkrijgbaar in 120x160 en 140x200 cm. 


€ 64.00
Aantal  Back on Track Kussen

Back on Track KussenHet Back on Track Kussen geeft stevigheid en zorgt voor voldoende ondersteuning. Daarnaast zorgt het kussen voor een aangename temperatuur tijdens zowel warme als koude nachten. Ideaal voor mensen met nekklachten, vooral degenen met een whiplash. 

Verkrijgbaar in twee varianten, een stevige 600 grams vulling en een lossere 460 grams vulling. 


€ 46.00

Aantal  Back on Track Kussensloop

Back on Track KussensloopDit kussensloop is voorzien van Welltex materiaal en zorgt voor een aangename temperatuur tijdens zowel warme als koude nachten. De kussensloop is ook te gebruiken om een gewoon kussen. 
Ideaal voor mensen met nekklachten, vooral degenen met een whiplash. 


€ 39.00Aantal  Back on Track Dekbedovertrek

Back on Track DekbedovertrekDit dekbekovertrek van Back on Track is voorzien van het Welltex materiaal en zorgt voor een aangename temperatuur tijdens zowel warme als koude nachten. 
Ideaal voor mensen met nekklachten, vooral diegenen met een whiplash. 


€ 83.00Aantal  Back on Track Topmatras

Back on Track TopmatrasHet Topmatras van Back on Track is in de bovenste laag voorzien van 100% Welltex. Dit topmatras is te gebruiken onder een dunne katoenen laken op het matras of als deken in een dunne overtrek. Dit topmatras neutraliseert de temperatuurschommelingen. Perfect te gebruiken voor degene die algemene pijn in het lichaam of rugklachten hebben.  

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 103.00
Aantal