Producten

Paard

 | 

Dekjes


Back on Track Zadeldek Dressuur

Back on Track Zadeldek DressuurDit zadeldek is ideaal om te gebruiken bij paarden met stijve of gevoelige rugspieren. De binnenkant is gemaakt met Welltex en dit stimuleert de bloedsomloop en werkt preventief tegen blessures. De bovenkant is van katoen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 85.00

Aantal  Back on Track Zadeldek Dressuur met Bies

Back on Track Zadeldek Dressuur met BiesDit zadeldek is ideaal om te gebruiken bij paarden met stijve of gevoelige rugspieren. De binnenkant is gemaakt met Welltex en dit stimuleert de bloedsomloop en werkt preventief tegen blessures. De bovenkant is van katoen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.€ 86.00

Aantal  Back on Track Zadeldek Dressuur No 1

Back on Track Zadeldek Dressuur No 1Het Zadeldek No I heeft een extra hoge kamer waardoor het sjabrak volkomen vrij van de schoft komt te liggen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 79.00

Aantal  Back on Track Zadeldek Springen

Back on Track Zadeldek SpringenDit zadeldek is ideaal om te gebruiken bij paarden met stijve of gevoelige rugspieren. De binnenkant is gemaakt met Welltex en dit stimuleert de bloedsomloop en werkt preventief tegen blessures. De bovenkant is van katoen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.€ 85.00

Aantal  Back on Track Zadeldek Springen met Bies

Back on Track Zadeldek Springen met BiesDit zadeldek is ideaal om te gebruiken bij paarden met stijve of gevoelige rugspieren. De binnenkant is gemaakt met Welltex en dit stimuleert de bloedsomloop en werkt preventief tegen blessures. De bovenkant is van katoen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.€ 86.00

Aantal  Back on Track Zadeldek Springen No 1

Back on Track Zadeldek Springen No 1Het Zadeldek No I heeft een extra hoge kamer waardoor het sjabrak volkomen vrij van de schoft komt te liggen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 79.00

Aantal  Back on Track Westernpad

Back on Track WesternpadDeze westernpad is ideaal om te gebruiken bij paarden met stijve of gevoelige rugspieren. De afmetingen zijn zo ontworpen, zodat de sjabrak bedekt kan worden met een show-kleed tijdens wedstrijden. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 79.00Aantal